Open toernooi

Open toernooi 2019

Geslaagd Open Toernooi TV Miland

In de week van 17 t/m 23 juni heeft het Open toernooi van TV Miland plaatsgevonden. Over het aantal inschrijvingen hebben we niet te klagen gehad, er zat een kleine daling in, maar in vergelijking met andere verenigingen in de buurt viel het voor ons wel mee.

In het 50+ toernooi, dat overdag werd gespeeld waren 60 spelers, die samen 34 koppels hadden gevormd. Er werd gespeeld in de HDD7, DD7, GD7, DD8, DD8 en GD8.

In het avond toernooi waren er 70 spelers, die samen 39 koppels vormen en daar werd gespeeld in de HD6 17+, DD6 17+, GD6 17+, HD7 17+, DD7 17+, DD7 35+, GD7 35+, DD8 17+ en GD8 17+.

In het voorweekend was er op zaterdag een jeugd toernooi. Er werd gespeeld in de categorie enkel oranje en enkel groen. Deze dag was een groot succes.

De keuken met onze voortreffelijke keukenbrigade, Anneke en Dini, heeft weer op volle toeren gedraaid. Ook de tussendoor-hapjes werden door de deelnemers weer erg op prijs gesteld.

De barcommissie, Sylvia en Marcel, hadden naast een breed assortiment aan drankjes en zelf gemaakte taart ook gezorgd voor een prachtige aankleding van ons park.

Op vrijdagmiddag werd het 50+ toernooi afgesloten en werden alle winnaars in het zonnetje gezet door Barbara en Ton.

Zondag een mooie finale dag met aansluitend de prijsuitreiking van het avondtoernooi. De voorzitter heeft bij de sluiting de diverse commissies bedankt voor hun grote inzet om het toernooi te doen slagen. Ook werden onze sponsors van het Open toernooi nog bedankt voor hun bijdrage om het toernooi tot een succes te kunnen maken. Onze sponsoren dit jaar waren:

  • Intersport/Twinsport Woerden
  • De Plaatselijke Makelaar
  • De Bruijn adviesgroep
  • Vandersterre groep bedrijven bv
  • A.O.S. onderhoudsbedrijf

Met sportieve groet,

De Open Toernooicomissie

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 785 157

Park Milandweg

Milandweg 27
3474 KK Zegveld