Baanreglement

 Baanreglement TV Miland

* Tennissen kan van 07.00 uur tot 23.00 uur.

* De baanverlichting kan gebruikt worden vanaf schemering tot uiterlijk 23.00 uur. Het bedieningsscherm (met handleiding) hangt in het clubhuis.

* Om te kunnen spelen moet je in het bezit zijn van een geldige ledenpas. De ledenpas is gekoppeld aan een lidmaatschap bij de vereniging.

* Met je lidmaatschap kun je een tennisbaan reserveren via de website of via de KNLTB Clubapp.

* Het is mogelijk om niet-leden te introduceren. Een niet-lid dient, bij het boeken van een baan, als introducé/gast te worden aangemeld via de website of app. De kosten voor een introducé zijn €5,00 per keer. Dezelfde persoon kan maximaal 5 keer worden geïntroduceerd.

* De tennisbanen zijn smashcourtbanen. Het dragen van geschikte en schone tennisschoenen en sportkleding is verplicht bij het betreden van de banen.

* De speeltijd bedraagt een uur. Indien de baan na afloop niet is gereserveerd, mag er worden door getennist.

* Na afloop van het spelen dienen de tennisbanen cirkelvormig te worden geveegd. De sleepnetten hangen in ophangbeugels langs de baan. Om de banen blijvend in goede conditie te houden, heeft de vereniging het recht om banen tijdelijk te sluiten. Dit kan zijn vanwege (periodiek) onderhoud of omdat de banen onbespeelbaar zijn door wateroverlast,vorst, sneeuw of opdooi.

* Voor zover niet genoemd in dit reglement beslist het bestuur inzake toepassing ervan.  

 

Veel tennisplezier!  

BESTUUR TV MILAND  

 

(laatste aanpassing 2 september 2022)