Labelen

Iedere woensdag (behalve de woensdag tijdens het open toernooi) is er vanaf 19.00 uur de mogelijkheid om een lekker balletje te slaan. Iedereen is welkom ongeacht je niveau of het gebrek hieraan. Er wordt in een ongedwongen sfeer in willekeurige samenstelling, door het husselen van de tennislabels, tegen elkaar getennist. Na een half uur  wordt er gewisseld en speel je in een heel andere samenstelling het volgende half uur.

Om  20.30 uur wordt er wat gedronken, koffie/thee, en al naar gelang van de opkomst en animo wordt er vanaf 20.45 uur weer getennist en weer ieder half uur gewisseld. Daarna is er natuurlijk nog de afsluitende set in of voor het clubgebouw op het terras om onder het genot van een drankje de wedstrijden te analyseren. Dit alles wordt begeleid door iemand van de labelcommissie die zorgt dat alles in en op goede banen wordt geleid en ook het bargebeuren verzorgt.

Als je maar half denkt dat je het leuk vindt, kom dan helemaal.

Vanwege de huidige corona maatregelen ligt het labelen al even stil.

Maar goed nieuws, vanaf woensdag 2 juni mag er weer gelabeld worden. Heb je zin om mee te doen? Meld je dan aan, dit kan tot en met dinsdag voor 12.00 uur via email: [email protected]. De labelcommissie stuurt je dan een mail terug met daarin het tijdstip waarop je welkom bent om te labelen.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 785 157

Park Milandweg

Milandweg 27
3474 KK Zegveld