Soorten lidmaatschap

Leuk dat je lid wilt worden bij TV Miland!

Als tennis voor jou een nieuwe sport is dan kun je, voordat je definitief lid wordt, via ons clublidmaatschap MAAK KENNIS MET TENNIS ervaren of je tennis inderdaad leuk vindt.

Er zijn verschillende lidmaatschappen:

1. Maak kennis met tennis Senioren (17 jaar of ouder)

2. Lidmaatschap senioren

3. Maak kennis met tennis Junioren (nog geen 17 jaar)

4. Lidmaatschap junioren

Een overzicht van de contributies is  hier te vinden

 

1. Maak Kennis Met Tennis (MKMT )voor senioren

Tot halverwege juni ben je voor 50 euro clublid en krijg je 5 lessen van een bevoegd tennistrainer. Voorwaarde: minimaal 4 deelnemers. Je mag in die tijd vrij tennissen en meedoen met labelen.  Voor nog eens 60 euro ben je daarna ook voor de rest van het jaar clublid met volwaardig speelrecht. Als je tennis leuk vindt, kun je het jaar erop seniorlid worden.

2. Lidmaatschap senioren

Als senior kun je lid worden voor 165 euro per jaar. Je kunt vrij spelen, zoveel als je wilt, meedoen aan de labelavond op woensdag en andere leuke activiteiten die worden georganiseerd. Je krijgt een (digitaal) KNLTB pasje via je KNLTB-clubapp zodat je ook mee kunt doen aan toernooien en competitie. Er wordt als senior lid  zelfwerkzaamheid van je verwacht (klik hier voor meer info).

3. Maak Kennis Met Tennis MKMT voor junioren

Tot halverwege mei  ben je voor 30 euro clublid en krijg je 4 trainingen van een bevoegd tennistrainer.  Aansluitend kun je voor de rest van het jaar voor 70 euro nog eens deelnemen aan 14 lessen. Je mag in die tijd vrij tennissen en meedoen met labelen. Als je tennis leuk vindt, dan kun je daarna juniorlid worden. 

4. Lidmaatschap junioren

Je kunt lid worden voor 73,50 euro per jaar. Je kan dan vrij spelen, meedoen aan het jeugdlabelen en je krijgt een (digitaal) KNLTB pasje via je KNLTB-clubapp zodat je mee kunt doen aan toernooien en competitie.
Ook kun je kiezen voor het jeugd Combi lidmaatschap voor 110 euro. Hiervoor krijg je hetzelfde als een jeugdlid, maar dan inclusief 18  (groeps)lessen van een professionele trainer.
 
Natuurlijk kan iedereen ook direct definitief lid worden en gaan lessen bij de clubtrainer.
 

Lid worden? Klik op de oranje button "Lid worden?" rechts bovenaan de homepage!