Maak Kennis Met Tennis

Als tennis een nieuwe sport voor je is, dan kun je met een aantrekkelijk Maak Kennis Met Tennis (MKMT) abonnement ervaren of tennis inderdaad jouw sport is en of je ermee verder wilt. Daarnaast kan je ook als Zomergast kennismaken met tennis.

Volwassenen

MKMT deel 1

Voor 50 euro ben je tot halverwege juni clublid en krijg je in de periode april/mei op de zaterdagmorgen vijf lessen van een bevoegd tennistrainer. Voorwaarde: minimaal vier deelnemers. Je mag in die tijd vrij tennissen op de club en meedoen met labelen. 

MKMT deel 2 

Voor nog eens 60 euro ben je voor de rest van het jaar clublid én KNLTB-lid. Dit houdt o.a. in dat je mag meedoen met de KNLTB najaarscompetitie of met toernooien bij andere tennisverenigingen.

Zomergast

Voor 25 euro ben je zomergast. Je kan dan als tijdelijk clublid onbeperkt spelen in de maanden juli en augustus.

MKMT is alleen in je eerste tennisjaar geldig. In het jaar daarop geldt het reguliere lidmaatschapstarief.

Jeugd

MKMT deel 1

Voor 30 euro ben je tot halverwege mei clublid en krijg je in de periode april-mei op woensdagmiddag vier trainingen van een bevoegd tennistrainer.  Je mag in die tijd vrij tennissen op de club en meedoen met jeugdlabelen.  

MKMT deel 2

Voor 70 euro ben je voor de rest van het jaar clublid én KNLTB-lid en krijg je ook nog eens 14 lessen! Je mag nu ook meedoen aan competitie en/of toernooien.

Zomergast

Voor 40 euro ben je zomergast. Je bent dan van 1 mei tot 1 oktober clublid en krijgt acht tennislessen. Je mag in die tijd vrij tennissen op de club en meedoen met jeugdlabelen.

MKMT en Zomergast is alleen in je eerste tennisjaar bij TV Miland geldig. Daarna geldt het reguliere jeugd lidmaatschaptarief.

 

Natuurlijk kan iedereen ook direct definitief lid worden en gaan lessen bij de clubtrainer. Aanmelden voor een clublidmaatschap kan hier. De trainingen worden verzorgd door 2R-Sports, aanmelden voor de trainingen kan hier

 

Maak kennis met tennis

Volwassenen (17 jaar en ouder) deel 1, incl. 5 trainingen
€ 50,00   1 januari t/m16 juni
Volwassenen (17 jaar en ouder) deel 2, volledig speelrecht
€ 60,00 
van 17 juni t/m 31 december

Volwassenen Zomergast

€ 25,00  1 juli tot 1 september
Jeugd (tot 17 jaar) deel 1, inclusief 4 trainingen
€ 30,00
1 januari t/m 17 mei
Jeugd (tot 17 jaar) deel 2, inclusief 14 trainingen, volledig speelrecht €70,00
van 18 mei t/m 31 december
Jeugd Zomergast, inclusief 8 trainingen € 40,00 van 1 mei tot 1 oktober