Maak Kennis Met Tennis

Tarieven Maak Kennis Met Tennis en Zomergast

Als tennis een nieuwe sport voor je is, dan kun je met een aantrekkelijk Maak Kennis Met Tennis (MKMT) abonnement ervaren of tennis inderdaad jouw sport is en of je ermee verder wilt. Daarnaast kan je ook als Zomergast kennismaken met tennis.

Maak kennis met tennis voor senioren

MKMT deel 1

Voor 40 euro ben je tot 1 juni clublid en krijg je vijf lessen van een bevoegd tennistrainer. Voorwaarde: minimaal zes deelnemers. Je mag in die tijd vrij tennissen op de club en meedoen met labelen. 

MKMT deel 2 

Voor nog eens 60 euro ben je voor de rest van het jaar clublid én KNLTB-lid. Dit houdt in dat je een KNLTB pasje krijgt en bijvoorbeeld mag meedoen met de KNLTB najaarscompetitie of met toernooien bij andere tennisverenigingen.

Zomergast

Voor 25 euro ben je zomergast. Je kan dan als tijdelijk clublid onbeperkt spelen in de maanden juli en augustus.

MKMT is alleen in je eerste tennisjaar bij TV Miland geldig. In het jaar daarop geldt het reguliere lidmaatschaptarief.

  

Maak Kennis Met Tennis voor junioren

MKMT deel 1

Voor 25 euro ben je tot 1 mei clublid en krijg je drie trainingen en een wedstrijdles van een bevoegd tennistrainer. Voorwaarde: minimaal zes deelnemers.  Je mag in die tijd vrij tennissen op de club en meedoen met jeugdlabelen.  

MKMT deel 2

Voor 65 euro ben je voor de rest van het jaar clublid én KNLTB-lid en krijg je ook nog eens 14 lessen! Ook hier geldt de voorwaarde: minimaal zes deelnemers. Je ontvangt een KNLTB pasje waarmee je mag meedoen aan competitie en/of toernooien.

Zomergast

Voor 40 euro ben je zomergast. Je bent dan van 1 mei tot 1 oktober clublid en krijgt acht tennislessen. Voor deze aanbieding geldt eveneens een minimaal aantal van zes deelnemers. Je mag in die tijd vrij tennissen op de clu en meedoen met jeugdlabelen.

MKMT en Zomergast is alleen in je eerste tennisjaar bij TV Miland geldig. Daarna geldt het reguliere jeugd lidmaatschaptarief.

 

Natuurlijk kan iedereen ook direct definitief lid worden en gaan lessen bij de clubtrainer. Aanmelden voor een clublidmaatschap kan hier. De trainingen worden verzorgd door 2R-Sports, aanmelden voor de trainingen kan hier

 

Maak kennis met tennis

Senioren (18 jaar en ouder) deel 1, incl. 5 trainingen, vollledig speelrecht
€ 40,00  tot en met mei
Senioren (18 jaar en ouder) deel 2, volledig speelrecht vanaf mei
€60,00
vanaf mei tm december
Junioren (tot en met 17 jaar) deel 1, incl 3 trainingen en 1 wedstrijdles
€ 25,00
tot en met eind april
Junioren (tot en met 17 jaar) deel 2, inclusief 14 trainingen €65,00
vanaf april tot en met december
Junior Zomergast, volledig speelrecht , inclusief 8 trainingen € 40,00 van 1 mei tm 30 augustus

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 785 157

Park Milandweg

Milandweg 27
3474 KK Zegveld

KVK-nummer

40479309