Niet eerder getennist

Niet eerder getennist

Indien tennis voor u een nieuwe sport is, u heeft dus niet eerder getennist, dan biedt TV Miland u de mogelijkheid om alvorens definitief lid te worden, via ons clublidmaatschap MAAK KENNIS MET TENNS (MKMT) te ondervinden of tennis inderdaad uw sport is.

 

Wij maken onderscheid tussen MKMT voor senioren (17 of ouder) en MKMT voor junioren (nog geen 17)

 

Maak Kennis Met Tennis (MKMT) voor senioren.

T/m  mei 2018 bent u voor 40 euro clublid en krijgt u 5 lessen  van een bevoegd tennistrainer. Voorwaarde: minimaal 6 deelnemers. U mag in die tijd vrij tennissen en meedoen met labelen.  Voor nog eens 60 euro bent u ook voor de rest van het jaar clublid met volwaardig speelrecht. Voor het jaar daarop kunt u dan lid worden voor 160 euro per jaar en krijgt u een KNLTB pasje zodat u ook mee kunt doen aan toernooien en competitie.  Het eerste jaar betaalt U 167,25 waarvan 7,25 euro inschrijfgeld voor de KNLTB.

 

Maak Kennis Met Tennis (MKMT) voor junioren.

T/m 27 april 2018 ben je voor 25 euro clublid en krijg je 3 trainingen en 1 wedstrijd les van een bevoegd tennistrainer. Voorwaarde: minimaal 6 deelnemers.  Aansluitend kun je voor 65 euro nog eens deelnemen aan 14 lessen. Ook hier geldt de voorwaarde: minimaal 6 deelnemers. Je mag in die tijd vrij tennissen en meedoen met labelen. Voor het jaar daarop kun je dan lid worden voor 73,50 euro per jaar en krijg je een KNLTB pasje zodat je mee kunt doen aan toernooien en competitie. Het eerste jaar betaal je 74,25 euro waarvan 7,25 euro inschrijfgeld voor de KNLTB of je kunt kiezen voor het jeugd combi lidmaatschap van contributie + 18 lessen voor 100 euro + 7,25 euro inschrijfgeld voor de KNLTB.

 

Natuurlijk kan iedereen ook direct definitief lid worden en gaan lessen bij de clubtrainer.  Zie hiervoor onder de subtitel “Eerder getennist”.