Over TV Miland

Tennisvereniging Miland is opgericht in november 1979 door een aantal zeer enthousiaste tennissers uit Zegveld. In 2020 is de club verhuisd naar het nieuwe tennispark naast de voetbalvelden. Momenteel is TV Miland met circa 110 leden, waarvan ruim een kwart jonger dan 18 jaar, een kleine en zeer gezellige tennisvereniging waar recreatief tennis voorop staat. 
 foto tennispark

De tennisvereniging beschikt over drie Smashcourt tennisbanen en een oefenkooi. Smachcourt is goed te vergelijken met gravel, maar heeft als groot voordeel dat de banen het gehele jaar bespeelbaar zijn. Alleen tijdens dooi na een vorstperiode mogen de banen korte tijd niet gebruikt worden. Alle banen zijn verlicht zodat er iedere avond tot 23.00 uur getennist kan worden.

TV Miland is verder voorzien van een fraai nieuw clubhuis met een gezellige bar waar het na een spelletje tennis goed toeven is. Bij evenementen, zoals het Open Toernooi of de clubkampioenschappen, en op enkele vaste avonden in de week wordt er door de leden bardienst gedraaid.
foto clubhuis
Bij TV Miland kan, bij voldoende animo, het hele jaar door tennisles worden gevolgd. 
De lessen worden gegeven aan zowel de allerjongsten als aan de meer ervaren spelers. Lees er meer over onder het kopje tennislessen. 

In principe kan er iedere dag en avond vrij worden getennist, maar de woensdagavond is labelavond. Op deze avond worden alle aanwezigen ‘vrij’ ingedeeld en wordt per 20 minuten een informeel partijtje gespeeld. Het is een leuke en ideale manier om andere tennisleden te leren kennen en om je tennisprestaties aan anderen te laten zien! Voor meer informatie ga je naar het kopje ‘labelen’.

  
Verder kent TV Miland een aantal vaste toernooien per jaar, waarbij de banen (met name ’s avonds) bezet kunnen zijn. De toernooien staan opgenomen onder het kopje toernooien en zijn tevens terug te vinden in de kalender/agenda.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 21877570 (tijdelijk)

Park Milandweg

Milandweg 27
3474 KK Zegveld