Instructies Corona Tennis

12 mei 2020

Instructies Corona Tennis
 
Senioren (en 13+) kunnen weer vrij tennissen onder voorwaarden.
  • uitsluitend enkelspel tot 1 juni (of dubbelspel wanneer alle spelers uit één huishouden komen en/of wonend in hetzelfde huis)
  • vooraf digitaal afhangen is verplicht, dit kan via de app KNLTB.club (voor een toelichting op de app lees verder)
  • gebruik alleen eigen materiaal en markeer je ballen
  • geen publiek/geen ouders langs de baan
  • 1,5 meter maatregelen en RIVM hygiëneprotocol moet gehanteerd worden
 
Over de KNLTB Clubapp het volgende:
  • Zorg dat je de laatste versie van de Clubapp hebt gedownload, herkenbaar aan de oranje knop. Als je je wachtwoord niet meer weet of andere vragen hebt, mail dan naar [email protected], dan krijg je een nieuw wachtwoord en/of antwoord.
  • Als je de app hebt gedownload, verschijnt een oranje knop met Baan reserveren. Vervolgens kun je de dag kiezen door op het agendateken rechtsboven te klikken en vervolgens te schuiven met de balk naar de juiste tijd.
  • Druk op het +-teken in het groene balkje en vul de gegevens in. Druk op de knop Reserveren.

Tennistrainingen

Vanaf deze week starten ook de tennistrainingen weer onder begeleiding van 2R-Sports. Ook hierbij wordt gevraagd je aan de regels rondom Corona te houden.

Instructies nieuwe clubhuis

Sleutel park en clubhuis

In het sleutelkastje aan het hek (de code is hetzelfde gebleven) bevindt zich een ring met twee sleutels; één voor het hek zelf en één (de blauwe) voor de deur van het clubhuis. Degene die als eerste komt, opent het hek en laat vervolgens de sleutel(s) in het slot van de deur van het clubhuis zitten! Degene die als laatste het park verlaat, sluit het clubhuis af evenals het hek en legt de sleutels weer terug in het sleutelkastje.

Licht clubhuis

Bij binnenkomst zit direct links van de deur een lichtschakelaar. Daarmee zet je alle lichten in één keer aan (en weer uit). Bij de tv zitten twee schakelaars: één voor de kantine en één voor de buitenlampen. In de wc’s en kleedkamers regelt de verlichting zichzelf via een bewegingssensor.

Baanverlichting

De verlichting voor de banen wordt nog even tijdelijk geregeld via een kast met schakelaars die zich in de technische ruimte bevindt (dit is de eerste deur links). Daar zie je een schakelaar voor baan 1 en een schakelaar voor baan 2 en 3. Over een poosje kan de baanverlichting worden bediend via het paneel naast de TV.

Verwarming

Niet aankomen, is automatisch afgesteld / geregeld.

Vragen/problemen?

Lukt het niet of is iets onduidelijk? Bel dan Jaap (06-53622055) of Han (06-21877570)

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 21877570 (tijdelijk)

Park Milandweg

Milandweg 27
3474 KK Zegveld