Geef je op! Voorjaarscompetitie 2020

26 november 2019


Lijkt het je leuk om mee te doen met de voorjaarscompetitie? De KNVB heeft voor jou weer een zeer divers competitieaanbod samengesteld. Voor iedere tennisser is er een competitievorm. Ben je nieuwsgierig? Check het competitieaanbod hieronder voor onze provincie. Vanaf heden is het weer mogelijk om in te schrijven voor het spelen voor de voorjaarscompetitie van 2020!

Hoe werkt het  inschrijven:

  • je stelt een team samen (minimaal 4 spelers) en zorg dat je beschikbaar bent op speeldagen (zie speeldagen schema)
  • de captain van jullie team meldt jullie team aan bij de Vereniging Competitie leider (VCL) en geeft door wie de teamleden zijn. De VCL voor onze vereniging is Wendy van den Hoeven, aanmelden alleen via mail via [email protected]
  • je geeft aan in welke competitie jullie willen spelen (zie onderstaand overzicht), de klasse indeling wordt bepaald n.a.v. jullie actuele rating ploeggemiddelde (=bandbreedte team)
  • heb je geen team kunnen samenstellen maar wil je wel competitie spelen?, meldt je zelf aan via de mail bij de VCL, er wordt dan bekeken wat de mogelijkheden zijn.
  • aanmelden kan tot 20 december 2019. Aan het spelen van KNLTB competitie zijn kosten verbonden, deze worden door de KNLTB vastgesteld en aan het eind van de competitie bij de captain in rekening gebracht. Indien een reeds ingeschreven ploeg zich na 1 juli 2019 terugtrekt, zijn wij genoodzaakt de door de KNLTB opgelegde boete van €115 door te berekenen aan het team. Voor een terugtrekking van een reeds ingeschreven ploeg na publicatie van de indeling geldt een boete van €225. Ook deze kosten zijn voor rekening van het team.

Het competitie aanbod voor het voorjaar: T.V. Miland heeft bepaald dat de zomercompetitie (woensdagavond) niet bij ons wordt aangeboden. Het competitie aanbod is o.a. afhankelijk van het aantal beschikbare banen vs ingeschreven teams.

De voorjaarscompetitie telt 7 speeldagen en start begin april en loopt door tot begin juni, zie onderstaand schema NB/ 13 april (2e paasdag, wordt als zondag gezien) Begin maart zal de competitie indeling gepubliceerd worden op MijnKNLTB.nl

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 21877570 (tijdelijk)

Park Milandweg

Milandweg 27
3474 KK Zegveld