Belangrijke informatie m.b.t. de verplaatsing van het tennispark

18 januari 2020

Beste Leden,

Vanaf 3 februari tennissen we  op onze nieuwe banen en is er een tijdelijk clubhuis. Belangrijk: deze data zijn onder voorbehoud, want kou of regen kan de aanleg van de banen en daarmee de verhuizing nog vertragen!!

Verhuizing

Wie al eens langs het nieuwe tennispark is gekomen, kan het niet zijn ontgaan: de aanleg van de banen en bouw van het clubhuis verloopt voorspoedig! Zoals het er nu naar uitziet gaan we op vrijdag 31 januari en/of zaterdag 1 februari a.s. de spullen weghalen uit ons oude clubhuis. Leden die zich hiervoor hebben aangemeld krijgen tzt nader bericht. De spullen verhuizen we naar ons tijdelijke clubhuis en naar een opslagruimte bij firma Kruijt.

Tennissen tijdens de bouw

De ingang in het bouwhek kan met via ons vertrouwde sleutelkastje geopend worden. Daarin zit ook de sleutel die toegang geeft tot het noodclubhuis. ’s Avonds kunnen we uiteraard ook tennissen. In het noodclubhuis ligt/hangt een duidelijke instructie met foto hoe de baanverlichting in- en uitgeschakeld moet worden. Het noodclubhuis en de banen worden  met bouwhekken afgescheiden van het bouwterrein en parkeerplaats. Zo kan er veilig getennist worden tijdens de bouw. Het parkeerterrein is ook tijdelijk en wordt pas geasfalteerd zodra de bouw van ons nieuwe clubhuis bijna gereed is. Dat zal naar verwachting eind mei zijn. Er wordt –ook in de tijdelijke situatie- gezorgd voor een goede en duidelijke oversteekmogelijkheid van de Milandweg van en naar het fietspad.

Een drankje, hapje en de toiletten

Ons noodclubhuis meet 6 bij 6 meter en is verdeeld in een kantine/keuken, voorraadruimte, hal en douche/wc. Dat is niet groot en vraagt wat behelpen. We vragen daarvoor jullie begrip. We zorgen dat er zoveel mogelijk drank en etenswaren voorhanden is. Het wordt klein maar fijn!

Openingsclinic 20 maart     

Zoals het er nu naar uitziet, zal de opening van het tennisseizoen plaatsvinden op 20 maart op de nieuwe locatie. Daarover ontvangen jullie nog bericht.

Vragen?

Heb je nog vragen of ideeën? Neem dan contact op met de verhuiscommissie: Ben van der Wal, Jaap Graman en Han Bruinink. Zij zijn bereikbaar via [email protected]

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 785 157

Park Milandweg

Milandweg 27
3474 KK Zegveld