Banen nieuw park

05 februari 2020

Beste leden,  

De aanleg van het nieuwe park verloopt voorspoedig! Met hulp van veel leden zijn we afgelopen weekend verhuisd naar de nieuwe locatie Milandweg 27. We willen de verhuizers enorm bedanken voor hun inzet om alle spullen ingepakt te krijgen en te verhuizen naar het tijdelijke clubhuis en de opslag .  

De bouw van het clubhuis vordert goed en de beplanting is gedaan. De banen zijn aangelegd, de hekken en de led-lampen geplaatst. Helaas loopt de afwerking van de banen wel vertraging op. De temperaturen waren lager en het was vochtiger dan was voorspeld, waardoor het inklinken van het rode zand  en het uitzakken van de mat niet zo voorspoedig loopt als eerder was verwacht en de banen nog niet gereed zijn.  

We vinden het belangrijk dat de kwaliteit van de banen de hoogste prioriteit heeft. Bij de oplevering van de banen hoort ook een externe KIWA-keuring. Als er nu extra tijd nodig is voor een goede aanleg, dan willen we dat die tijd genomen wordt.  

Komende dagen wordt er weer droger weer verwacht, maar omdat er bij de leverancier onzekerheid is of dat voldoende is om de kwaliteit van de banen te garanderen, zullen we uiterlijk dinsdag 11 februari laten weten óf en wanneer we kunnen tennissen. Het is jammer, maar als het hard had geregend of gevroren, hadden we ook niet kunnen tennissen. We vragen jullie nog even om geduld.  

Als je er vragen over hebt, kun je terecht bij Jaap Graman of Han Bruinink.  

Alvast bedankt,  

Het bestuur en de verhuiscommissie

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 785 157

Park Milandweg

Milandweg 27
3474 KK Zegveld