Soorten lidmaatschap

Leuk dat je lid wilt worden bij TV Miland!

Als tennis voor jou een nieuwe sport is, dan kun je voordat je definitief lid wordt, via ons clublidmaatschap MAAK KENNIS MET TENNIS ervaren of je tennis inderdaad leuk vindt.

Er zijn verschillende lidmaatschappen:

1. Maak kennis met tennis Senioren (17 jaar of ouder)

2. Lidmaatschap senioren

3. Maak kennis met tennis Junioren (nog geen 17 jaar)

4. Lidmaatschap junioren

Een overzicht van de contributies is  hier te vinden

1. Maak Kennis Met Tennis MKMT voor senioren.

Tot 1 juni 2020 ben je voor 40 euro clublid en krijg je 5 lessen van een bevoegd tennistrainer. Voorwaarde: minimaal 6 deelnemers. Je mag in die tijd vrij tennissen en meedoen met labelen.  Voor nog eens 60 euro ben je daarna ook voor de rest van het jaar clublid met volwaardig speelrecht. Als je tennis leuk vindt, kun je seniorlid worden.

2. Lidmaatschap senioren

Als senior kun je lid worden voor 165 euro per jaar. Je kunt vrij spelen, zoveel als je wilt, meedoen aan de labelavond op woensdag en andere leuke activiteiten die worden georganiseerd. Je krijgt een KNLTB pasje zodat je ook mee kunt doen aan toernooien en competitie. Er wordt als senior lid  zelfwerkzaamheid van je verwacht, zie hieronder.

3. Maak Kennis Met Tennis MKMT voor junioren.

Tot 1 mei 2020 ben je voor 25 euro clublid en krijg je 3 trainingen en 1 wedstrijdles van een bevoegd tennistrainer. Voorwaarde: minimaal 6 deelnemers.  Aansluitend kun je voor 65 euro nog eens deelnemen aan 14 lessen. Voorwaarde: minimaal 6 deelnemers. Je mag in die tijd vrij tennissen en meedoen met labelen. Als je tennis leuk vindt, dan kun je daarna juniorlid worden. 

4. Lidmaatschap junioren.

Je kunt lid worden voor 73,50 euro per jaar, je kunt vrij spelen, meedoen aan het jeugdlabelen en je krijgt een KNLTB pasje zodat je mee kunt doen aan toernooien en competitie.Ook kun je kiezen voor het jeugd Combi lidmaatschap voor 100 euro. Hiervoor krijg je hetzelfde als een jeugdlid en daarbij 18 lessen van een professionele trainer. Natuurlijk kan iedereen ook direct definitief lid worden en gaan lessen bij de clubtrainer.  Zie hiervoor onder de subtitel “Eerder getennist”.
 

Lid worden? Klik op de oranje button "Lid worden?" rechts bovenaan!

 

Zelfwerkzaamheid

Onze vereniging kan alleen succesvol zijn als onze leden hun steentje bijdragen aan het reilen en zeilen in de club. Als seniorlid van TV Miland verwachten we dat je:

  • minimaal 3x per jaar bardiensten draait, óf
  • helpt bij het (groen)onderhoud, óf
  • helpt bij het schoonhouden van het clubhuis.

Bij je aanmelding als lid, kun je je voorkeur aangeven. Hier wordt zoveel mogelijk rekening mee gehouden.

Hoewel het niet de voorkeur heeft, omdat we de club alleen met hulp van leden draaiend kunnen houden, kun je zelfwerkzaamheid afkopen voor €60,= per jaar. Dit kun je aangeven als je lid wordt.

Vrijwilligers

We zijn een vereniging die draait op vrijwilligers. Als jij het leuk vindt om mee te helpen en anderen te leren kennen, kun je lid worden van een commissie of bij activiteiten te ondersteunen. De commissies vind je hier We vinden het belangrijk iedereen te betrekken, ook ouders van kinderen die tennissen. Ook al heb je weinig tijd, er is altijd wel een bijdrage die jij kunt leveren. 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 785 157

Park Milandweg

Milandweg 27
3474 KK Zegveld