Lid worden?

Leuk dat je lid wilt worden bij TV Miland!

Hieronder vind je de verschillende mogelijkheden:

 

Niet eerder getennist

Indien tennis voor jou een nieuwe sport is, dan biedt TV Miland je de mogelijkheid om alvorens definitief lid te worden, via ons clublidmaatschap MAAK KENNIS MET TENNS (MKMT) te ondervinden of tennis inderdaad je sport is.

Wij maken onderscheid tussen MKMT voor senioren (17 of ouder) en MKMT voor junioren (nog geen 17)

 

Maak Kennis Met Tennis (MKMT) voor senioren.

Tot 1 juni 2020 ben je voor 40 euro clublid en krijg je 5 lessen van een bevoegd tennistrainer. Voorwaarde: minimaal 6 deelnemers. Je mag in die tijd vrij tennissen en meedoen met labelen.  Voor nog eens 60 euro ben je daarna ook voor de rest van het jaar clublid met volwaardig speelrecht. Voor het jaar daarop kun je dan lid worden voor 165 euro per jaar en krijg je een KNLTB pasje zodat je ook mee kunt doen aan toernooien en competitie.

Maak Kennis Met Tennis (MKMT) voor junioren.

Tot 1 mei 2020 ben je voor 25 euro clublid en krijg je 3 trainingen en 1 wedstrijdles van een bevoegd tennistrainer. Voorwaarde: minimaal 6 deelnemers.  Aansluitend kun je voor 65 euro nog eens deelnemen aan 14 lessen. Ook hier geldt de voorwaarde: minimaal 6 deelnemers. Je mag in die tijd vrij tennissen en meedoen met labelen. Voor het jaar daarop kun je dan lid worden voor 73,50 euro per jaar en krijg je een KNLTB pasje zodat je mee kunt doen aan toernooien en competitie. Of je kunt kiezen voor het jeugd combi lidmaatschap van contributie + 18 lessen voor 100 euro.

Natuurlijk kan iedereen ook direct definitief lid worden en gaan lessen bij de clubtrainer.  Zie hiervoor onder de subtitel “Eerder getennist”.

 
Vrijwilligers  
Tennisvereniging Miland s een club die draait op vrijwilligers.
Met elkaar proberen we het tennissen nog leuker te maken en leer je veel mensen kennen.
 
We proberen ook de capaciteiten van leden en ouders zoveel mogelijk te benutten.
Ook al heb je weinig tijd, wij vinden het leuk om iedereen bij de club te betrekken.
 

Als seniorlid van Tennisvereniging Miland verwachten we dat je minimaal 2x per jaar bardiensten draait, helpt bij het (groen)onderhoud of het schoonhouden van het clubhuis. Ook ben je als lid welkom bij de commissies. Bij je aanmelding als lid, kun je je voorkeur aangeven. Hier wordt zoveel mogelijk rekening mee gehouden.

Hoewel het niet de voorkeur heeft, omdat we de club alleen met hulp van leden draaiend kunnen houden, kun je zelfwerkzaamheid afkopen voor €60,= per jaar. Dit kun je aangeven als je lid wordt.

Lid worden? Ga  naar https://tvmiland.knltb.site/lid-worden

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 21877570 (tijdelijk)

Park Milandweg

Milandweg 27
3474 KK Zegveld